ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Ημερομηνία: 14/1/2020
Τίτλος: Ανακοίνωση για το μάθημα των Αγγλικών
Περιγραφή: Ολοι οι φοιτητες του Α' εξαμηνου του Τμηματος να στειλετε εμαιλ στην διδασκουσα μεχρι τις 20 Ιανουαριου 2020 με τα ονοματα των ομαδων τους ( η ομαδα πρεπει να αποτελειται απο 2 η 3 ατομα) για τις Παρουσιασεις τους. Εαν καποιος/α δεν μπορει να βρει αλλο ατομο για την Παρουσιαση να στειλει το ονομα του/της μονος/η του. Εαν δεν κανετε παρουσιαση ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να λαβετε μερος στις εξετασεις των Αγγλικων ΙΙ τον Ιούνιο.
 
Επισης να κατεβασετε απο το Internet το: A Guide to Technical Presentations Electrical and Computer Engineering Department Clear Engineering. Aποτελειται απο 36 slides  με οδηγιες για Παρουσιασεις. 
Για οτιδηποτε ερωτησεις να στειλετε emails σε εμενα σας παρακαλώ. Καθε παρουσιαση σας πρεπει να αποτελειται απο 7-9 slides εκτος του αρχικου και τελευταιου slide. To θεμα της Παρουσιασης πρεπει να ειναι σχετικο με την ειδικοτητα σας και δεν ειστε υποχρεωμενοι να το στειλετε σε εμενα. Ολοι θα μιλησουν στην Παρουσιαση εννοωντας οτι μονοι σας θα μοιρασετε τα slides που θα παρουσιασει η ομαδα σας. Η παρουσιαση θα γινει στην Αγγλικη γλώσσα.
 
Οταν τελειωσουν οι παρουσιασεις ολων των ομαδων θα γινει μαθημα.
 
Η διδασκουσα
Ολγα Κεχαγια
 
Link1:
Link2:
Photo1:
Photo2:
Photo3:

Επιστροφή